Talous Tasapainoon

Selkeällä, tavoitteellisella ohjelmalla kohti velatonta elämää.

Ahdistutko ajatellessasi taloudellista tilannettasi?

Minä ahdistuin joskus niin paljon, että makasin kolme viikkoa sängyssä tekemättä mitään. Olin pohjalla. Syvällä. Päätin vaihtaa suuntaa ja maksaa velat pois. Kaikki. Nopeasti. Ainakin niin nopeasti kuin mahdollista. Olen melkein perillä.

Ja minulla on pakkomielle auttaa sinutkin ulos suosta, jossa tarvot. Mahdollisimman nopeasti. Koska sinäkin haluat eroon veloistasi. Ja minulla on loistava menetelmä sen toteuttamiseen.

Tunnetko häpeää siitä, kun raha ei pysy käsissä? Kun laskut jäävät maksamatta? Kun ongelmat kasautuvat? Tai siitä, kun rahat eivät koskaan riitä seuraavaan palkkapäivään asti? Pelkäätkö, että menetät omaisuutesi velkojille päivänä minä hyvänsä?

Tiedän, miltä se tuntuu. Tein itse paljon huonoja päätöksiä rahan kanssa. Toistuvasti. Siksi tarjoan apuani. Koska tiedän mitä koet. Ja osaan auttaa sinua kääntämään suunnan kohti parempaa.

Näytän sinulle kädestä pitäen tien ulos veloistasi. En voi tehdä kaikkea puolestasi, vastuu toteutuksesta on sinulla. Mutta voin näyttää tien ja kertoa miten pääset perille.

Voit aloittaa jo tänään. Maksutta.

Muista, että aina on mahdollista muuttaa suuntaa ja parantaa tilannettasi!

Copyright © Talous Tasapainoon